неділя, 7 червня 2020 р.

Віртуальна виставка для дітей "Найгарячіша десятка"

Місто Українка Вчимо дітей читати та любити книги - Місто Українка


     Одним із корисних занять для будь-якого віку в усі часи було читання книг. А з карантином потреба у варіантах корисного проведення часу з дітьми збільшилась.Хороша книга здатна творити чудеса. Тож для вас,  наша бібліотека пропонує підбірку цікавих дитячих книг,які забезпечать гарне проведення часу з користю.
    За рейтингами книжок,які входять до 10 найчитаніших книг,бібліотека-філія с.Теково пропонує переглянути віртуальну виставку "Найгарячіша десятка",де ви зможете познайомитись з деякими з них .А після закінчення карантину вибрати книжку,яка сподобалась.



Мілн Алан. Вінні- Пух і всі-всі.-Харків:Клуб сімейного дозвілля.-2014.-312 с.

Книжка розповідає про пригоди ведмедика Вінні Пуха. Складається з 20 пригод. вибравши цю книжку і читаючи першу пригоду,ви обов"язково прочитаєте із захопленням і решту.


Зальтен Фелікс. Бембі.-Київ:вид-во А.С.К.-2014-116 с.

Зворушлива книга про дитинство маленького оленяти  за кличкою Бембі,  його пригоди,  дорослішання.




Нестайко Всеволод Дивовижні пригоди в лісовій школі.-Харків:Школа.-2008-128  с.
Автор книги" Дивовижні пригоди в лісовій школі" Всеволод  Нестайко став дитячим письменником не випадково.За його словами,Друга світова війна не дала відчути йому себе дитиною.Після роботи в молодіжних виданнях після закінчення університету, автор даної книги присвятив вільний час розповідям про дітей.Ця книга-зібрання веселих казок,де пропонується познайомитися з зайцем-вигадником і його друзями-учнями школи для звірят в лісі.


Ліндгрен Астрід. Роня,дочка розбійника.-Київ:Рідна мова-2019.-216 с.
У цій книжці ви поринете в неймовірні пригоди Роні — з моменту, коли дівчинка з’явилася на світ, а блискавка навпіл розколола фортецю. Після перших безтурботних років життя у фортеці Роня вирушає досліджувати великий і захопливий ліс. Вона вчиться уникати небезпек, знайомиться з тваринами та іншими лісовими мешканцями.



Андерсен Ганс Крістіан.Казки.-Київ:вид-во А.С.К.-246с.
Збірка найвідоміших казок видатного данського казкаря Г. К. Андерсена, на яких виросло не одне покоління читачів, виховують у дітей найсвітліші почуття. Вчинки Герди та Русалоньки навчать доброті та любові до ближнього; олов'яного солдатика — сміливості й непохитності за будь-яких обставин; сюжет казки «Нове вбрання короля» — життєвій мудрості. Для дітей дошкільного й молодшого шкільного віку.


Перро Шарль. Золота скарбниця казок.Київ: вид-во "Країна мрій".-2009.-104 с.

У цій чарівній збірці міститься шість найпопулярніших гарно ілюстрованих казок всесвітньо відомого казкаря. «Золота скарбниця казок. Шарль Перро» містить такі шедеври світової дитячої класики як: «Кіт у чоботях», «Попелюшка», «Синя Борода», «Хлопчик-мізинчик», «Червона Шапочка». Для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку. 


Дефо Данієль.Робінзон Крузо.-Харків:Клуб сімейного дозвілля.-2014.-256 с.

 Приголомшливий роман про виживання людини серед дикої природи. Після корабельної аварії моряк Робінзон Крузо опиняється на безлюдному острові. Він єдиний вижив — всі інші загинули. Спочатку його охоплює відчай, але життя триває, і йому залишається тільки почати облаштовуватися на острові, тим більше що частина речей з корабля, який сів на мілину неподалік від берега, вдалося врятувати. Попереду його чекають неймовірні пригоди і безліч випробувань ... 


Екзюпері Антуан де Сент Маленький принц.-Київ:Рідна мова.-2004.-116 с.

Маленький принц» - всесвітньо відома казка французького письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Мудра і зворушлива історія про маленького принца, який прилетів на планету Земля із своєї крихітної, далекої зорі. Подорожуючи, хлопчик зустрічав на інших планетах різних дивакуватих персонажів. На своїй маленькій планеті у принца залишилася троянда, про яку він піклувався і хвилювався за неї. Кожен герой відображає певну людську якість, що дає змогу задуматись над глибоким сенсом даного твору. Казка про любов і дружбу, Людину і людяність, обов’язок і вірність.

Книжки можна знайти  а онлайн-бібліотеках.з Безкоштовні сайти дитячої літератури:

https://javalibre.com.ua/java-book/genre/children/page/1

  http://booksonline.com.ua/index.php?lang=uk


E-bookua

JavaLibre


Knigogo

Коли карантин закінчиться,приходьте в бібліотеку і обирайте книжку,яка до душі.


Немає коментарів:

Дописати коментар