пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

                                             


   В рубриці "Цей день в історії" 

                  бібліотека презентує інформаційне рев'ю 

                                  " З книгою до зірок".

⭐⭐⭐
Саме сьогодні- 12 квітня в світі відзначають День космонавтики. 🚀🚀🚀Зараз космічні технології впевнено ввійшли в повсякденне життя людства.
Обійтися без супутників на орбіті Землі сучасна цивілізація вже не може. Мрія людини долетіти до зірок⭐⭐⭐ здійснилася в минулому столітті,а саме 12.04.1961 року коли перша людина з Землі Юрій Гагарін облеів планету на космічному кораблі" Восток"
Більше і докладнійше на цю тематику можна познайомитись з інциклопедичних видань бібліотеки. А для користувачів-дітей бібліотека пропонує познайомитись з книжкою "Джордж і скарби космосу". Автор цього науково—фантастичного роману Стівен Гокінг та
його дочка Люсі Гокінг.


Чому Земля така особлива, що саме на ній зародилося життя? Чи пощастить нам колись познайомитися з прибульцями? Що цікавого знайшли марсоходи на червоній планеті? Які зоряні системи називають потрійними? Відповіді на ці та багато інших питань шукають невгамовні і допитливі дітлахи, мандруючи космосом за допомогою чудо-комп’ютера. Вони сваряться і миряться, радіють і засмучуються, до нестями бояться і виявляють неабияку мужність – ну і, звісно, не завжди прислухаються до настанов дорослих. Але тільки задля того, щоб порятувати рідну планету Земля від страшної і таємничої небезпеки. Тож швидко до бібліотеки по цю захопливу книгу, аби дізнатися, чи їм це вдасться!

Немає коментарів:

Дописати коментар