пʼятницю, 23 серпня 2019 р.



Участь в літературно-мистецькому фестивалі "Карпатський пегас"


На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, люди сидят и в помещении
21-23 серпня у м. Виноградів за сприяння Виноградівської міської ради та Українського культурного фонду проходив літературно-мистецький фестиваль «Карпатський пегас».

Центральна районна бібліотека як реалізатор грантового проекту «Найміцніший кордон – державна мова» стала співучасником фестивалю. В рамках програми 22 серпня у міському будинку культури відбувся майстер-клас для виноградівських авторів-початківців від відомих письменників України та зарубіжжя,Тут же відбулася презентація 5-го випуску дитячого альманаху «Дарунок дитячих сердець» виданої за сприяння міської ради, за що їм щира подяка. Декламуючи свої вірші чи прозу творчо-обдарована молодь змогла почути поради і рекомендації від гостей фестивалю. Саме від них поступила пропозиція, що на майбутнє твори написані на угорській мові необхідно перекладати.  Вихід у світ чергового альманаху - велике досягнення і результат кропіткої праці обдарованих діток – учасників районного конкурсу літературно-художньої творчості «Світанкові роси», бібліотекарів Виноградівської РЦБС .  З обіду заходи фестивалю плавно «перейшли» на центральну  площу міста де у відповідних тематичних локаціях проводились різноманітні інтелектуально-розважальні ігри.
«Містечко майстрів»:  майстер-класи: «Вироби з бісеру», «Кулони та обереги для захисників Вітчизни».
«Відкрита бібліотека» - конкурс на краще декламування власних віршів, вправи та літературно-інтелектуальні ігри для розвитку мовлення.
Працівник бібліотеки-філії проводила майстер-клас по роботі з бісером.Діткам було показано, як виготовляти браслет та квіти з бісеру 






Немає коментарів:

Дописати коментар